zaterdag 8 mei 2010

Dag 29 Calzadilla van Tera - Mombuey


Vandaag was het geen opwindende dag wat de route betreft. Een groot gedeelte langs de weg en de rest over een karrenspoor in een weiland met enkele bomen in het zicht, het was lastig lopen. Om half twaalf was er gelukkig een dorpje met koffie dat brak de tocht een beetje en om 13.30 uur een restaurant bij een hotel waar ik lekker een broodje heb gegeten, niet wetende dat ik 500 meter van de herberg af was, kennelijk had ik meer doorgelopen dan ik verwacht had want ik dacht nog wel een uurtje te moeten lopen. Om 14.00 de 27 km afgerond en om 16.30 uur zag ik de Japanner waar ik al een aantal dagen mee optrek langslopen hij had de 37 km vol gemaakt, klasse!

Gisteren lekker Spaans gegeten, alleen in de bar, de barvrouw had haar best gedaan met soep, aardappel en boontjes, vier soorten vlees, een kom salade en tot slot een sinasappel. Ze kwam wel vier keer vragen of het naar wens was. Vannacht geslapen met de Spanjaard op een grote zaal met zes bedden voor twee pelgrims, best wel luxe vooral als je pas om 7.00 uur wakker wordt, dat maak je niet elke dag mee op de Camino.
2 opmerkingen:

 1. Ha die BIKKEL,

  Al weer ruim 4 weken aan de wandel! Je verhalen blijven boeiend en wat een schitterend landschap.
  Hier blijft het koud,zo'n 10 graden.
  Meivakantie zit er weer op. Dit weekend de Giro D'Italia in A'dam begonnen met een tijdrit. Vandaag op weg naar Utrecht.
  Dirk nog even volhouden.Geniet en sterkte met de laatste ....km.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Dirk,

  Hoe gaat ie daar? Je hebt de pas er lekker in hoor! Nog 300 km en dan alweer bestemming bereikt, chapeau!!!! Wel frisjes daar, hier is het niet veel beter ongeveer een graad of 10 en een beetje mistroostig weer, als ik die foto's van jou bekijk, zie ik hier en daar in ieder geval een zonnestraaltje! Hier gaat alles z'n gang, allemaal gebroken weken dus veel vrij! Lekker hoor, ik ben de laatste zaken aan het afronden en start per 1 juni met mijn nieuwe job!!!!! Dinsdag gaan we Marianne ophalen (tenminste als de aswolk geen "roet" in het eten strooit)...Nou zet um op en tot snel!

  Groeten Dennis en Niko

  BeantwoordenVerwijderen